Login Register

ورود به حساب کاربری

نام کاربری
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
نام کاربری
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
پست الکترونیکی *
تکرار پست الکترونیکی *

تحلیل تطبیقی مقایسه ای

گردآوری هانیه احمدی و زهرا حاجی هاشمی: تحلیل تطبیقی کیفی عنوان روشی است که توسط چارلز ریگین در سال 1987 به منظور رفع مسائل ایجاد شده برای جامعه‌شناسان کلان پیشنهاد شد، با توجه به این حقیقت که آن‌ها اغلب باید بر اساس تنها شمار اندکی از موردها استنباط‌های علّی انجام دهند و در شمار یکی از تأثیرگذارترین نوآوری‌های اخیر در روش‌شناسی علوم اجتماعی به شمار می‌رود. این روش در آغاز توسط تعداد انگشت شماری از جامعه‌شناسان سیاسی به کار گرفته شد. ولی از آن پس این روش نفوذ زیادی بر علوم سیاسی و روابط بین‌الملل ،اقتصاد و تجارت ، مدیریت و سازمان ، مطالعات حقوقی و جرم‌شناسی ، آموزش، انسان‌شناسی ، پزشکی گذاشت .

به دلیل ضعف دانش موجود در حوزه روش و متدلوژی های شناخته شده به دنبال فهم عمیق تر از یکی از روش های مرسوم در علوم اجتماعی یعنی تحلیل تطبیقی کیفی هستیم. در این مقاله به بررسی مفاهیم این روش و مراحل انجام آن پرداختیم و در نهایت پروژهای اجرا شده در این رابطه ذکر شده است.

برای مطالعه متن کامل این مقاله به فایل پیوست مراجعه فرمایید.

تماس با ما

جهت ارتباط با مدیریت، ارسال انتقادات و پیشنهادات و نیز ارسال مقالات و اخبار حوزه سیاست گذاری می توانید با نشانی الکترونیکی زیر تماس حاصل فرمایید .

info@ippra.com

ایپرا تلاش خواهد کرد، در کمترین زمان، به مکاتبات شما پاسخ داده و ترتیب اثر دهد.

درباره ما

 تارنمای «تجزیه و تحلیل سیاست گذاری عمومی» (ایپرا/Ippra) پایگاهی تخصصی است جهت استفاده اساتید، دانشجویان و علاقه مندان حوزه سیاست گذاری عمومی که با هدف توسعه و ترویج گرایشات سیاست گذاری در حوزه فرهنگ، سلامت، علم، صنعت و تجارت فعالیت می کند. در این نشانی اینترنتی می توانید خبرهای سیاست گذاری داخل و خارج از کشور را دنبال و نیز مقالاتی در زمینه بهترین نمونه های سیاست گذاری ایران و سایر نقاط جهان را، مطالعه کنید. ایپرا همچنین، برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی، کلاس ها و مجموعه های کارگاهی مرتبط با این حوزه را برای ادارات، سازمان ها و نهادهای دولتی و خصوصی تضمین می کند.